Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2018! – Video

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2018! – Video
Facebook:

Τον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς ανέδειξε και φέτος το αμερικανικό περιοδικό People, εκπλήσσοντας με την επιλογή, καθώς δεν πρόκειται, ως συνήθως, για Αμερικανό.

Το όνομα αυτού ‘Ιντρις ‘Ελμπα! Τον Βρετανό ηθοποιό τον οποίο οι λάτρεις του Τζέιμς Μποντ ζητούν επίμονα να είναι το επόμενο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον εμβληματικό πράκτορα 007.

Ο 46χρονος Έλμπα, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, είπε ότι “δεν το πιστεύει” όταν ενημερώθηκε από ανθρώπους του περιοδικού People.

“Είπα μέσα μου: δεν είναι δυνατόν. Μετά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, και άρχισα να με παρατηρώ… Και είπα: είναι αλήθεια ότι σήμερα είσαι αρκετά σέξι. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι ευχάριστο συναίσθημα. Ήταν μια ωραία έκπληξη, μια τιμή που σίγουρα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση”, είπε στο περιοδικό που ασχολείται με διασημότητες.

Ίντρις Έλμπα: Who is Who

Ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της Βρετανίας, ο ‘Ελμπα κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αστυνομική σειρά του BBC “Luther”.

Επίσης, υποδύθηκε έναν θεό της σκανδιναβικής μυθολογίας στην ταινία “Thor”, αμερικανική περιπέτεια βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα των κόμικς της Marvel, και έπαιξε στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “The Wire”.

Άλλοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που απέσπασαν αυτόν τον τίτλο από το περιοδικό τα τελευταία χρόνια είναι οι Αμερικανοί: Μπλέικ Σέλτον, Άνταμ Λεβίν, Τζορτζ Κλούνι, Τσάνινγκ Τέιτουμ κι ο Αυστραλός Κρις Χέμσγουορθ.

Μόλις δύο ακόμη μη λευκοί ηθοποιοί – ο Αφροαμερικανός Ντένζελ Ουάσινγκτον το 1996 και το 2016 ο Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον, του οποίου η μητέρα είναι από το νησιά Σαμόα και ο πατέρας του μαύρος Καναδός – έχουν κερδίσει τον τίτλο από το 1985 που το περιοδικό καθιέρωσε το βραβείο.

Νέος 007;

Οι λάτρεις του πράκτορα 007 διεξάγουν εκστρατεία προκειμένου ο Έλμπα, παιδί Αφρικανών μεταναστών στη Βρετανία, να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του μυστικού πράκτορα μετά την επόμενη ταινία του Μποντ που αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες το 2020.

Ο Έλμπα ενίσχυσε τις φήμες που τον ήθελαν να διαδέχεται τον Κρεγκ και να είναι ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Μποντ όταν ανάρτησε μήνυμα στο Twitter χρησιμοποιώντας μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις του 007: “Το όνομά μου είναι Έλμπα, Ίντρις Έλμπα”. Μερικές ημέρες αργότερα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αυτό θα συμβεί.

Ο Έλμπα είναι το εξώφυλλο της ειδικής διπλής έκδοσης του People που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα την Παρασκευή (9.11.2018).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / φωτογραφίες: Idris Elba – Facebook

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις