Site icon NewsIT
12:37 | 14.08.15

Συναγερμός μετά τις εκρήξεις σαν ατομική βόμβα στην Κίνα

Newsit Newsroom

Την πραγματοποίηση επιθεώρησης σε πανεθνικό επίπεδο για τα επικίνδυνα χημικά και εκρηκτικά, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της Κίνας.

Το Κρατικό Συμβούλιο επισήμανε σε ανακοίνωσή του ότι η χώρα θα πρέπει να αποκομίσει “βαθειά” διδάγματα από τις δύο τεράστιες εκρήξεις που σημειώθηκαν αυτήν την εβδομάδα σε αποθήκη στην πόλη της βορειοανατολικής Κίνας Τιαντζίν, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο 50 ανθρώπων.

Στην ανακοίνωση αυτή που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, το Κρατικό Συμβούλιο υπογράμμισε επίσης ότι θα καταστείλει τις παράνομες δραστηριότητες ώστε να ενισχύσει την ασφάλεια της βιομηχανίας στην χώρα.

Εκτός από τους 50 νεκρούς, τουλάχιστον 700 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις δύο τεράστιες εκρήξεις που συγκλόνισαν μία βιομηχανική περιοχή όπου φυλάσσονταν τοξικά χημικά και αέριο στην Τιαντζίν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version