Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Έσσεξ: Ένας 12χρονος νεκρός και 5 τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε γονείς και μαθητές!

Έσσεξ: Ένας 12χρονος νεκρός και 5 τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε γονείς και μαθητές!
twitter

Τρόμος στο Λόουτον του Έσσεξ της Βρετανίας, περίπου στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος).
Ένας 12χρονος μαθητής σκοτώθηκε και πέντε άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο έξω από το σχολείο.
Τον οδηγό ενός Ford Ka που έσπευσε να πατήσει γκάζι και να εξαφανιστεί, ψάχνει η αστυνομία.
Ταυτόχρονα, οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να αποφεύγουν εικασίες σχετικά με τις συνθήκες του σοκαριστικού περιστατικού.

Ένα 12χρονο αγόρι πέθανε και πέντε άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Ka ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τα παρέσυρε έξω από το σχολείο τους στο Λόουτον του Έσσεξ, όπως ανέφεραν η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Δύο αγόρια ηλικίας 15 ετών, ένα αγόρι ηλικίας 13 χρόνων, μία 16χρονη και μια γυναίκα ηλικίας 53 ετών ήταν μεταξύ των τραυματιών. Τα τραύματά τους πάντως δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Η αστυνομία του Έσσεξ δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο και ξεκίνησε ήδη έρευνα για ανθρωποκτονία, αναζητώντας τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του Ford Ka, ο οποίος διέφυγε με το αυτοκίνητό του από το σημείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο. Ο δρόμος όπου βρίσκεται το σχολείο έκλεισε και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και κάλεσε τους κατοίκους να την αποφεύγουν.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις στο twitter:

Έσσεξ: Σκηνές πανικού

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι “ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της” και χτύπησε δύο αγόρια. “Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ”.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. “Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής”, τόνισε στο μήνυμα αυτό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις