Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Συναγερμός στο Μέριλαντ για πυροβολισμούς με πολλά θύματα – video

Συναγερμός στο Μέριλαντ για πυροβολισμούς με πολλά θύματα – video
Screenshot από LIVE video

Πανικός επικρατεί στο Μέριλαντ καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Οι Αρχές ακινητοποίησαν τον “πιστολέρο” ενώ σύμφωνα με τον Σερίφη υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες.

Οι πυροβολισμοί που σήμαναν συναγερμό στις Αρχές των ΗΠΑ σημειώθηκαν στην συμβολή των οδών Spesutia και Perryman στο Μέριλαντ στις 09:09 το πρωί (τοπική ώρα) της Πέμπτης (20.09.2018).

Active shooter with multiple victims in Maryland

#BREAKING: At least three people are dead and a suspect is in custody following a shooting at a Rite Aid distribution center near Baltimore, Maryland.LATEST INFO: http://bit.ly/2DieEzL

Gepostet von FOX 10 Phoenix am Donnerstag, 20. September 2018

Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν πολλά θύματα, νεκροί και τραυματίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN ένοπλος σκότωσε 3 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 2 σε ένα κέντρο διανομής φαρμάκων. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πιστολέρο κρατείται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σε δημοσίευμα της η Daily Mail υποστηρίζει ότι πρόκειται για γυναίκα πιστολέρο.

https://twitter.com/FoxMulderXFile/status/1042809996138958851

Κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις οι πυροβολισμοί

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC στη Βαλτιμόρη ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε μια αποθήκη ότι εκεί έχουν σπεύσει 20-30 αστυνομικοί, όπως και ασθενοφόρα.

Η πόλη Πέριμαν βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ βορειανατολικά της Βαλτιμόρης. Στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται μια εκκλησία και επιχειρήσεις και είναι πλησίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Aberdeen Proving Ground.

Κυβερνήτης Χόγκαν: “Οι προσευχές μας βρίσκονται με τους πληγέντες”

Ο κυβερνήτης Λάρι Χόγκαν δήλωσε ότι το γραφείο του «παρακολουθεί στενά το φοβερό αυτό περιστατικό με πυροβολισμούς».

«Οι προσευχές μας βρίσκονται με τους πληγέντες…» έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter. «Η πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη».

Το περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα αφού άνδρας εισέβαλε σε δικαστικό μέγαρο στην Πενσιλβάνια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Δείτε τα tweet του Σερίφη της περιοχής

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=CGazaNo3DB8

Φωτογραφίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις