Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα μάθατε; Ο Ρόμνεϊ βγήκε πρόεδρος των ΗΠΑ!

Τα μάθατε; Ο Ρόμνεϊ βγήκε πρόεδρος των ΗΠΑ!

Φυσικά και πρόκειται για αστείο. Ο Μιτ Ρόμνεϊ και το επιτελείο του, δεν απέφυγαν ακόμη μια γκάφα. Αυτή τη φορά δε στοίχισε γιατί έγινε μετά τις εκλογές και την ήττα από τον Μπαρακ Ομπάμα!

Αν σε προκάλεσε αίσθηση η δήλωση του Ρόμνεϊ, λίγο αφού έκλεισαν οι κάλπες, πως είχε γράψει ΜΟΝΟ νικητήρια ομιλία (1.118 λέξεων κιόλας) τότε με την φωτογραφία, απλά θα γελάσετε.

Όχι μόνο είχε γράψει νικητήρια ομιλία ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, αλλά είχε φτιάξει και την ιστοσελίδα του ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών! Και μάλιστα όποιος έμπαινε στο site μπορούσε να δει τον Ρόμνεϊ… πρόεδρο για 24 ώρες μετά τις εκλογές!

Τη γκάφα εντόπισε το Political Wire και δεν έχασε την ευκαιρία! Δημοσίευσε φωτογραφίες από την κεντρική σελίδα, όπου εμφανιζόταν ο Μιτ Ρόμνεϊ με φόντο την αστερόεσσα και κάτω από το όνομά του τη φράση «εκλεγμένος πρόεδρος».

Υπήρχε και… μήνυμα του «προέδρου». «Ο 21ος αιώνας μπορεί και πρέπει να είναι ένας Αμερικανικός αιώνας. Η φλόγα που κουβαλά η Αμερική είναι αυτή της ευπρέπειας και της ελπίδας», γράφει. Κι από κάτω, αναφέρει: «είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική», έγραφε.

Ο Ρόμνεϊ ενημέρωνε επίσης πότε θα αναλάμβανε καθήκοντα (21 Ιανουαρίου), ενώ ενημερώνονταν οι υποψήφιοι που θα ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση, πως θα μπορούσαν να υποβάλουν και το βιογραφικό τους.

Σε άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται ο Πολ Ράιν ως «νέος αντιπρόεδρος», να χαιρετά το πλήθος πλάι στον Μιτ Ρόμνεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και… κλάμα ο Ομπάμα! (VIDEO)

Γιατί έκλαψε ο Ομπάμα; – VIDEO

Το CNN έκλεψε πάλι την παράσταση! Πρόβαλλε τα αποτελέσματα στο Empire State!

«Τρελάθηκε» το… μηχανάκι, κι έστελνε τις ψήφους του Ομπάμα στον Ρόμνεϊ! (VIDEO)

Ενωτικός Ομπάμα: Θα συνεργαστώ με τον Ρομνεϊ

Τα στοιχήματα του Ομπάμα μετά την επανεκλογή

Επανεκλογή Ομπάμα στον Λευκό Οίκο – “Τα καλύτερα έρχονται” είπε στη νικητήρια ομιλία του – Ο Ρόμνεϊ του τηλεφώνησε και παραδέχτηκε την ήττα του

Ποιος είναι ο Μπαράκ Ομπάμα

Πέθανε, τον επανέφεραν στην ζωή και τι λέτε ότι ρώτησε;

Η συγκινητική ιστορία του Ομπάμα για ένα 8χρονο κοριτσάκι με λευχαιμία (VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε