Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τα πλάνα που πρόδωσαν τον Ερντογάν – Απίστευτο κράξιμο στο Twitter

Τα πλάνα που πρόδωσαν τον Ερντογάν – Απίστευτο κράξιμο στο Twitter
Πηγή εικόνας: CNN Turk

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε δημοσιογράφους του CNN Turk και του Kanal D, το βράδυ της Τετάρτης (11.08.2021).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, Νο1 trend στο Twitter ήταν το #CumhurbaşkanıGündemÖzel (σ.σ. η σημαντική ατζέντα του προέδρου). Ανάμεσα στα… αποθεωτικά σχόλια για όσα έλεγε ο πρόεδρος της Τουρκίας, εμφανίστηκαν και κάποιοι -ιδιαίτερα παρατηρητικοί- χρήστες, που αναρτούσαν φωτογραφίες με τα πλάνα που… πρόδωσαν τον Ερντογάν. Τα πλάνα αυτά, αποκάλυπταν το auto queue, που είχε στηθεί ακριβώς πίσω από τους δημοσιογράφους για να… διαβάζει ο «σουλτάνος» τις απαντήσεις του!

Και κάπως έτσι άρχισε το… πάρτι, αλλά και το κράξιμο στον Ερντογάν!

«Στην πραγματικότητα διοικεί τη χώρα χρησιμοποιώντας το auto queue»

https://twitter.com/WHOUGR1903/status/1425544055262486529?s=20

“Τέσσερα άτομα με εμφάνιση δημοσιογράφου που δεν ξέρουν τι ερωτήσεις να κάνουν στον αξιότιμο πρόεδρο, ο αξιότιμος πρόεδρος απαντά στις ερωτήσεις από το auto queue. Είμαστε χώρα της πλάκας”.

“Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο auto queue”.

“Για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε ότι η χώρα διοικείται από το auto queue  σε ζωντανή μετάδοση”.

Ένας άλλος χρήστης, ακόμα πιο παρατηρητικός, εντόπισε τη μισάνοιχτη κουρτίνα της μπαλκονόπορτας που βρισκόταν πίσω από τον Τούρκο πρόεδρο, και έμπαινε το φως του ήλιου, ενώ… υποτίθεται (;) ότι η συνέντευξη προβαλλόταν σε ζωντανή μετάδοση το βράδυ της Τετάρτης!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις