Κόσμος

Φρίκη! Της διέλυσε με πέτρα το κεφάλι, τη βίασε και την άφησε για νεκρή (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με κάθε τρόπο επιχειρούν να εντοπίσουν οι αρχές τον δράστη της βάναυσης επίθεσης σε 18χρονη που περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Leeds.

Οι εικόνες από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας κατέγραψαν τον νεαρό άντρα να ακολουθεί μια άλλη γυναίκα στις 6 Μαρτίου λίγο πριν από την άγρια επίθεση στη 18χρονη.

Φορώντας φούτερ με κουκούλα, διακρίνεται στο βίντεο να βρίσκεται λίγα μέτρα πίσω της, ενώ εκείνη φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τίποτα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, το ίδιο βράδυ φέρεται να είχε πάρει από πίσω δύο ακόμα γυναίκες προτού τελικά επιτεθεί στη 18χρονη.

Η νεαρή κοπέλα περίμενε στη στάση του λεωφορείου όταν την έσυρε σε ένα απόμερο σημείο, τη χτύπησε 18 φορές με μια πέτρα στο κεφάλι, τη βίασε και την άφησε εκεί, πιστεύοντας ότι είναι νεκρή.

Μιλώντας στην εκπομπή Crimewatch στο BBC σημείωσε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί έχει εφιάλτες από την άγρια επίθεση.

Οι αρχές έφτιαξαν ένα σκίτσο του δράστη με τη βοήθεια του θύματος και την περιγραφή μιας ακόμα από τις γυναίκες που καταδίωξε εκείνη τη νύχτα.


Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαλαισία: 7 νεκροί σε ναυάγιο λέμβου με μετανάστες κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
Οι μαλαισιανές αρχές έχουν ανασύρει τουλάχιστον επτά σορούς και έχουν διασώσει 13 επιζώντες, μετά την ανατροπή σκάφους που μετέφερε μέρος ομάδας περίπου 300 μεταναστών, πιθανότατα από τη Μιανμάρ
Ναύτης της Μαλαισιανής Υπηρεσίας Θαλάσσιας Επιβολής του Νόμου ελέγχει έναν επιζώντα που διασώθηκε από το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους, μετά τη βύθιση ενός σκάφους από το Buthidaung της Μιανμάρ κοντά στα σύνορα Μαλαισίας-Ταϊλάνδης
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του BBC μετά την καταγγελία για μοντάζ σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ
Αποχωρεί και η επικεφαλής του BBC News, Ντέμπορα Τέρνες, εν μέσω καταγγελιών για έλλειψη πολιτικής ουδετερότητας και παραπλανητικό μοντάζ σε ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
Ο γενικός διευθυντής της BBC, Τιμ Ντέιβι