Site icon NewsIT

Το Κρεμλίνο θεωρεί πολύ σημαντική την επίσκεψη στη Μόσχα αντιπροσωπείας του AFD

07.12.2020 | 17:07
Ρωσία κορονοϊός

Στην Μόσχα θα βρεθεί αντιπροσωπεία του κόμματος AFD («Εναλλακτική για την Γερμανία») με το Κρεμλίνο να θεωρεί σημαντική την επίσκεψη.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν σχεδιάζει να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, τονίζοντας ότι το Κρεμλίνο θεωρεί «πολύ σημαντική την επίσκεψη» αυτή της αντιπροσωπείας στην Μόσχα, η οποία έχει προγραμματισμένη συνάντηση αύριο 8 Δεκεμβρίου, με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Όχι στα σχέδια του προέδρου δεν υπάρχει τέτοια συνάντηση» , δήλωσε ο Πεσκόφ σήμερα στους δημοσιογράφους, διαβεβαιώνοντας τους ότι το Κρεμλίνο είναι ενήμερο για την επικείμενη επίσκεψη μελών του κόμματος από την Γερμανία, τα οποία στις 8 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Αναμφισβήτητα, θεωρούμε, ότι αυτή είναι μια πολύ σημαντική επίσκεψη» υπογράμμισε ο Πεσκόφ. Παράλληλα επισήμανε ότι οι ρώσο-γερμανικές σχέσεις είναι «αρκετά πολύπλευρες» και έχουν πολλές κατευθύνσεις για να αναπτυχθούν «κάπου επιτυχώς, κάπου αλλού λιγότερο επιτυχώς». Ακριβώς μέσω αυτού του πρίσματος βλέπουμε την επικείμενη επίσκεψη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version