Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το στριπτίζ της “Μελάνια Τραμπ” έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ [video]

Το στριπτίζ της “Μελάνια Τραμπ” έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ [video]

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με το νέο τραγούδι του ράπερ T.I. ο οποίος στο βίντεο κλιπ που ανέβασε στο twitter εμφανίζει μια σωσία της Μελάνια Τραμπ να κάνει στριπτιζ μέσα στο Οβάλ Γραφείο ενώπιον του Προέδρου των ΗΠΑ.

Η αντίδραση από τον Λευκό Οίκο ήταν άμεση. Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ δήλωσε στο CNN: «Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η πρώτη Κυρία και αυτός είναι ο Λευκός Οίκος. Είναι ασεβές και αηδιαστικό να την εμφανίζει έτσι λόγω πολιτικής θέσης. Αυτού του είδους οι χυδαίες επιθέσεις επιτείνουν τον διχασμό στην χώρα μας. Πρέπει να στματήσουν».

Ο ράπερ T.I., του οποίου το αληθινό όνομα είναι Κλίφορντ Χάρις πρωταγωνιστεί στο βίντεο παίζοντας τον εαυτό του και κάθεται σε ένα γραφείο σαν αυτό του προέδρου στο Οβάλ Γραφείο.
Το βίντεο αρχίζει με τον Ντόναλντ Τραμπ να περπατάει προς το Marine One αποχωρώντας από τον Λευκό Οίκο και λίγο αργότερα μια γυναίκα μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο. Η γυναίκα φοράει μόνο ένα μπουφάν ίδιο με εκείνο που φορούσε η Μελάνια Τραμπ πηγαίνοντας στο Τέξας τον περασμένο Ιούνιο και έγραφε στην πλάτη του: «Στ’ αλήθεια δεν με νοιάζει. Εσάς;»

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/Tip/status/1050912269553594368

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις