Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τον δολοφόνησαν για να τους πει το pin της κάρτας ανάληψης χρημάτων! – Video

Τον δολοφόνησαν για να τους πει το pin της κάρτας ανάληψης χρημάτων! – Video
video Daily Mail

Η βαναυσότητα σε όλη της την έκταση αποκαλύφθηκε στη δίκη ενός 39χρονου κι ενός 33χρονου στη Βρετανία για την άγρια δολοφονία ενός νεαρού για το pin της κάρτας ανάληψης χρημάτων.

Για το αποτρόπαιο έγκλημα που προκάλεσαν για να κάνουν την ανάληψη χρημάτων οι δράστες καταδικάστηκαν συνολικά σε 47 χρόνια φυλακή.

Οι λεπτομέρειες της πράξης τους συγκλόνισαν το ακροατήριο στην πόλη του Νιουκάστλ της Αγγλίας.

Ο Ashley Cochrane, 29 ετών, ήταν τόσο χτυπημένος που ο φίλος του καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε ότι δεν τον αναγνώρισε!

Σχεδόν κάθε πλευρό του ήταν σπασμένο, έφερε κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός του, είχε εκτεταμένους και σοβαρούς μώλωπες στο κεφάλι του και ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο από χτύπημα σε τοίχο.

Είχε επίσης διατρητικά τραύματα που προκλήθηκαν από μαχαιριές.

Οι δράστες, Sean Histon και George Dixon μετά την επίσκεψή τους σε μηχάνημα αυτόματος ανάληψης χρημάτων έβγαλαν χαμογελώντας μάλιστα και μία selfie!

Στον 33χρονο Histon επιβλήθηκε ελάχιστη ποινή 30 έτη για δολοφονία, ενώ ο 39χρονος Dixon καταδικάστηκε σε 17 έτη για επίθεση.

Άφησαν το θύμα τους νεκρό στο κρεβάτι ενός ξενώνα στο Byker, χωρίς να μάθουν τελικά τον κωδικό της κάρτας του.

Όπως είπαν, ήθελαν τα χρήματα για να αγοράσουν κρακ ή κοκαΐνη.

Συντετριμμένος ο πατέρας του 26χρονου, Martin Cochrane, αποκάλυψε στην δίκη ότι : “Ο Ashley δεν είχε χρήματα στον λογαριασμό του. Ο θάνατος του γιου μου ήταν άσκοπος…”.

Σε βίντεο κάμερας ασφαλείας διακρίνονται οι δράστες μετά την ειδεχθή πράξη τους:

πηγή: Daily Mail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις