Site icon NewsIT

Τραγωδία στην Οκλαχόμα: Nεκρά πέντε παιδιά από πυροβολισμούς σε σπίτι – Συνελήφθη ο μακελάρης (pics, vid)

03.02.2021 | 12:09
Τραγωδία στην Οκλαχόμα: Nεκρά πέντε παιδιά από πυροβολισμούς σε σπίτι – Συνελήφθη ο μακελάρης (pics, vid)

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου την Τρίτη (2/2) σε σπίτι στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε επίσης τραυματισμένη στο νοσοκομείο, καθώς κινδυνεύει η ζωή της.

Σύμφωνα με την New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1:30 τη νύχτα (τοπική ώρα) στην πόλη Muskogee. Όπως αναφέρουν οι αρχές σε ανακοίνωσή τους, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν ένα άτομο που κρατούσε όπλο. Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν, όμως η σφαίρα δεν πέτυχε τον ύποπτο, ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να ξεφύγει. Έπειτα από σύντομη καταδίωξη οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Τα τέσσερα παιδιά, όπως αναφέρει η New York Post, πέθαναν επί τόπου, ενώ το πέμπτο στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε. Στο σπίτι εντοπίστηκε νεκρός και ένας άνδρας, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο και κινδυνεύει η ζωή της.

Δείτε βίντεο:

5 children, man killed after shooting in Oklahoma home

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν γνωρίζουν το κίνητρο του εγκλήματος αλλά θεωρούν ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα. «Δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες για το γιατί ή τι συνέβη» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας. 

Δείτε φωτογραφίες:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version