Κόσμος

Πανικός στο Κάϊρο από έκρηξη μηχανισμού στο μετρό – 8 τραυματίες

Οι πρώτες πληροφορίες έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στον σταθμό του μετρό στο Πανεπιστήμιο του Καϊρου, με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για νεκρούς.

Αρκετά διεθνή δίκτυα αναφέρουν πως πυροδοτήθηκε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στην “καρδιά” του Καϊρου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ανάμεσά τους απλοί πολίτες.

Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον οκτώ και διακομίστηκαν άμεσα σε κοντινά νοσοκομεία, όπως ανέφερε ο Hossam Abdel-Ghafar, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Δύο από τους τραυματίες φέρονται να είναι αστυνονομικοί την ώρα που οι πληροφορίες είναι ακόμη συγκεχυμένες, ενώ υπάρχουν φόβοι πως υπάρχουν και νεκροί.

Σύμφωνα με το thecairopost.com η ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί και απαγορεύεται η κίνηση των οχημάτων, καθώς οι αρχές κάνουν έρευνες για το περιστατικό, ενώ και οι πόρτες του Πανεπιστημίου είναι κλειστές.

Πηγή: english.ahram.org.eg

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι