Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζόκερ made in USA: Σχεδόν 1 δισ. δολάρια τα τζακ ποτ του Mega Millions!

Τζόκερ made in USA: Σχεδόν 1 δισ. δολάρια τα τζακ ποτ του Mega Millions!
φωτογραφία: Reuters

Άνοιξαν οι κρουνοί του αμερικανικού Mega Billions που μετά τα συνεχόμενα τζακ ποτ θα μοιράσει το αστρονομικό ποσό του περίπου 1 δισ. δολαρίων…

Το σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια (!) είναι  το μεγαλύτερο ποσό στο… Τζόκερ made in USA, το Mega Billions και το δεύτερο που έχει ποτέ συγκεντρωθεί στην αμερικανική λοταρία, πίσω από τα 1,586 δισεκατομμύρια στο τζακ ποτ του Powerball το 2016.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19.10.2018) στις 11 το βράδυ (6 το πρωί Σαββάτου (20.10.2018) ώρα Ελλάδας).

Τα κέρδη “ζαλίζουν” για αυτό ακριβώς οι Νεοϋορκέζοι σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν λαχνούς και δεν σταματούν να ονειρεύονται για το πώς θα ξοδέψουν τα χρήματα εάν η τύχη τους χαμογελάσει.

Κι αν σου… κάτσει

Κάποιοι ονειρεύονται ένα ταξίδι στην Χαβάη, κάποιοι άλλοι ότι θα χρηματοδοτήσουν τη συνταξιοδότησή τους ή θα αγοράσουν εξοχικό. Το ποσό που θα καταβληθεί αμέσως σε ρευστό από το βραβείο του Mega Millions ανέρχεται στα 548 εκατομμύρια δολάρια. Ειδάλλως, 970 εκατομμύρια καταβάλλονται σε διάστημα 29 ετών.

Μεταξύ των “επίδοξων δισεκατομμυριούχων” είναι και η Έρικα Γιανγκ, που εργάζεται σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν. Οι πιθανότητες να κερδίσει το τζακποτ είναι 1 στις 302.575.350, όμως η Γιανγκ κάνει ήδη σχέδια.

“Θα έπαιρνα τις γυναίκες της οικογένειάς μου και θα τις πήγαινα στην 47η οδό για να αγοράσουμε κοσμήματα” είπε.

“Θα έπαιρνα 50 εκατομμύρια δολάρια και θα τα έδινα σε φίλους, στην οικογένειά μου και σε φιλανθρωπίες. Τα υπόλοιπα θα τα έβαζα στην τράπεζα και θα ζούσα από τους τόκους. Ξέρετε, συνηθισμένα πράγματα”…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις