Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαρκελώνη: Τουρίστας έπλεκε το εγκώμιο της πόλης και από πίσω του έκλεβαν τσάντα

Βαρκελώνη: Τουρίστας έπλεκε το εγκώμιο της πόλης και από πίσω του έκλεβαν τσάντα

Την ώρα που ένας τουρίστας πλέκει το εγκώμιο της Βαρκελώνης σε μια παραλία, ένας άλλος από πίσω του φαίνεται να κλέβει μια τσάντα

Οι δημοσιογράφοι καναλιού της ισπανικής τηλεόρασης πήγαν σε παραλία της Βαρκελώνης και μιλούσαν με τον κόσμο εκεί, με έναν τουρίστα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πόλη. Όμως, η… ειρωνεία είναι ότι, την ώρα που ο τουρίστας έλεγε «αγαπώ τη Βαρκελώνη», ένας άλλος άνδρας εμφανίζεται πίσω του και κλέβει μια τσάντα που είχε αφήσει στην παραλία κάποιος.

Ο τουρίστας συνεχίζει να μιλάει στην κάμερα, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Την ώρα που περιγράφει στον δημοσιογράφο τον υπέροχο καιρό της πόλης, τα φαγητά της αλλά και ότι τα νερά της παραλίας είναι καθαρά και κρύα, ακούγεται ο ιδιοκτήτης της τσάντας να φωνάζει «κάποιος μου έκλεψε τα πράγματα, τον είδε κανείς;».

Εντοπίστηκε ο κλέφτης

Το βίντεο έγινε viral την περασμένη Δευτέρα, αφού ο τουρίστας συνεχίζει να μιλάει στην κάμερα ενώ ο άνθρωπος που του έκλεψαν την τσάντα φωνάζει και υπάρχει αναστάτωση.

https://twitter.com/CarlosJG/status/1558736401155366913

Παρά την αναστάτωση, όμως, η αστυνομία αποκάλυψε ότι εντόπισε τον ύποπτο που έκλεψε την τσάντα από τη δημοφιλή παραλία Sant Miquel της Βαρκελώνης, χάρη στη μετάδοση του συγκεκριμένου βίντεο από το ισπανικό κρατικό κανάλι TVE.

«Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική αναφορά του θύματος, εντοπίσαμε τον δράστη μιας κλοπής στην παραλία Sant Miquel», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις