Site icon NewsIT

Βελτιώνεται η υγεία της Γιούλια Σκριπάλ – Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην κατάσκοπος

29.03.2018 | 19:48
Βελτιώνεται η υγεία της Γιούλια Σκριπάλ – Σε κρίσιμη κατάσταση ο πρώην κατάσκοπος

Σεργκέι και Γιούλια Σκριπάλ

Η κατάσταση της υγείας της Γιούλιας Σκριπάλ, κόρης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, που δηλητηριάστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, βελτιώνεται γρήγορα και δεν βρίσκεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω μια βελτίωση της κατάστασης της Γιούλιας Σκριπάλ. Έχει ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία, αλλά συνεχίζει να λαμβάνει ειδική κλινική περίθαλψη όλο το 24ωρο», δήλωσε με ανακοίνωσή της η Κριστίν Μπλανσάρντ, ιατρική διευθύντρια του νοσοκομείου της περιοχής του Σάλσμπερι.

Ο πατέρας της, Σεργκέι, παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Είχαν βρεθεί αναίσθητοι σε ένα παγκάκι στην νότια βρετανική πόλη Σάλσμπερι στις 4 Μαρτίου.

Απέκλεισαν πρόσβαση σε παιδική χαρά κοντά στο σπίτι του Σκριπάλ

Η βρετανική αστυνομία απέκλεισε την πρόσβαση, τοποθετώντας περιμετρικά κορδέλα, σε μια παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στην οικία του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτική ουσία νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στη νότια Βρετανία.

«Ως προληπτικό μέτρο, τοποθέτησαν σήμερα το απόγευμα κορδέλα της αστυνομίας περιμετρικά της παιδικής χαράς στο Μοντγκόμερι Γκάρντενς, κοντά στο σπίτι των Σκριπάλ» επισήμανε η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version