Site icon NewsIT

Βόρεια Κορέα: Έχει πύραυλο που “φτάνει” τις ΗΠΑ! Σοκαριστική αποκάλυψη!

06.10.2017 | 22:04
Βόρεια Κορέα

- Ανυποχώρητη η Βόρεια Κορέα όσον αφορά στην ανάπτυξη του πυραυλικού της οπλοστασίου! - Ρώσος βουλευτής βρέθηκε στην Πιονγιάνγκ πριν λίγες μέρες για συζητήσεις ειρήνης, αλλά είδε... πόλεμο! - "Ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν νέες δοκιμαστικές εκτοξεύσεις ενός πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς" - "Μας παρουσίασαν μαθηματικούς υπολογισμούς που πιστεύουν ότι αποδεικνύουν πως ο πύραυλός τους μπορεί να πλήξει τις ΗΠΑ"! - Μόλις δυο μέρες πριν, ο Πούτιν αποκάλυψε πως ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε ατομική βόμβα από το 2000"!

“Η Βόρεια Κορέα προτίθεται να πραγματοποιήσει δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς. Ο οποίος, μάλιστα, θα μπορούσε να πλήξει τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ”! Αυτό δήλωσε ο Ρώσος βουλευτής, Αντόν Μαρόζοφ και… άναψε φωτιές! Τα παραπάνω είναι ισχυρισμοί που έχει κάνει -πολλάκις- στο παρελθόν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που κάποιος… ουδέτερος έρχεται να τους υποστηρίξει.

“Είδα από κοντά τι μπορεί να κάνει η Βόρεια Κορέα”!

Ο ρώσος βουλευτής έκανε τις παραπάνω δηλώσεις μετά την συνάντηση που είχε υψηλόβαθμους βορειοκορεάτες αξιωματούχους στην Πιονγιάνγκ.

Ο Αντόν Μαρόζοφ είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων της Ρωσικής Δούμας. Και είχε επισκεφθεί ως μέλος τριμελούς αντιπροσωπείας ρώσων βουλευτών την Πιονγιάνγκ, στο διάστημα 2-6 Οκτωβρίου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητήσουν την ειρηνική επίλυση της κρίσης στην Κορεατική χερσόνησο.

Και αντί για… λύση ειρήνης, είδε σχέδια πολέμου!

Ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν νέες δοκιμαστικές εκτοξεύσεις ενός πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς. Μας παρουσίασαν μάλιστα μαθηματικούς υπολογισμούς. Όπως πιστεύουν αποδεικνύουν ότι ο πύραυλος τους μπορεί να πλήξει τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ“, δήλωσε ο Μαρόζοφ σύμφωνα με το Ria Novosti.

Αυτό που είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε είναι ότι σκοπεύουν να εκτοξεύσουν ένα ακόμη πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς στο προσεχές μέλλον” δήλωσε ο Μαρόζοφ, προσθέτοντας ότι “γενικά οι διαθέσεις τους στην Πιονγιάνκ είναι μάλλον εχθρικές“.

Πούτιν: «Η Βόρεια Κορέα έχει ατομική βόμβα από το 2000»!

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται μόλις δύο μέρες μετά τις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν, που προκάλεσαν εντυπώσεις! Στις 04.20.2017, ο Ρώσος πρόεδρος κατάφερε για ακόμη μία φορά να “ανάψει φωτιές”! Και να σημάνει με δηλώσεις του παγκόσμιο συναγερμό.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι ο εκλιπών ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ- Ιλ, του είχε αποκαλύψει στις αρχές της δεκαετίας του 2000 πως η χώρα του διαθέτει ατομική βόμβα. Επίσης πως οι κυρώσεις… πέρασαν και δεν ακούμπησαν!

“Κοιτάξτε λοιπόν, το 2001, πηγαίνοντας στην Ιαπωνία, επισκέφθηκα την Βόρεια Κορέα. Όπου συναντήθηκα με τον πατέρα του σημερινού ηγέτη. Τότε ήταν που μου είπε ότι έχουν ατομική βόμβα” ανέφερε ο Πούτιν.

Φωτογραφία αρχείου: Reuters

Και πρόσθεσε: “Όπως και ότι μπορούσαν, χρησιμοποιώντας απλά συστήματα πυροβολικού, να την εκτοξεύσουν και να πλήξουν την Σεούλ. Αυτό συνέβη τότε. Το 2001! Σήμερα, το 2017, η χώρα ζει υπό συνθήκες διαρκών κυρώσεων και αντί ατομικής βόμβας διαθέτει βόμβα υδρογόνου“, δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν μιλώντας στον στο συνέδριο «Russian Energy Week 2017» που πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version