Site icon NewsIT
09:53 Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χάος λόγω απεργίας στα γαλλικά αεροδρόμια

Δεύτερη μέρα κινητοποιήσεων και πολλές πτήσεις που επρόκειτο να αναχωρήσουν από τον τερματικό σταθμό 2F του Σαρλ ντε Γκολ ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή.

Χάος λόγω απεργίας στα γαλλικά αεροδρόμια

Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί εννιά πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί από τις 07:15 ως τις 10:20 (ώρα Γαλλίας) με προορισμό το Μιλάνο, το Αλγέρι, την Μασσαλία και τη Σόφια.

Από το αεροδρόμιο Ορλί, το δεύτερο του Παρισίου, ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή μόνο δύο πτήσεις, σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου.

Η Air France είχε ανακοινώσει πως για σήμερα θα πραγματοποιηθεί μόνο το 50% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και το 70% των μεσαίων και μικρών.

Τα συνδικάτα αερομεταφορών αντιτίθεται στην πρόθεση της γαλλικής κυβέρνησης να περιορίσει το δικαίωμα στην απεργία των εργαζομένων στον κλάδο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version