Κόσμος

Για γέλια και για κλάματα: Το ξεκαρδιστικό μήνυμα στους πελάτες του! (ΦΩΤΟ)

Απολαυστικό το μήνυμα που έβαλε καταστηματάρχης στη βιτρίνα του καταστήματός του, προκαλώντας τη συμπάθεια και άφθονο γέλιο!

Φαίνεται πως δεν είναι τόσο ικανοποιημένος από τις διακοπές που οργάνωσε η γυναίκα του και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους πελάτες του.

Έγραψε ένα σημείωμα, περιγράφοντας πόσο φρικτές θα είναι και ζητώντας τους συγγνώμη που δεν θα λειτουργήσει το κατάστημά του για να τους εξυπηρετήσει.

Διακοπές σκέτος εφιάλτης, καθώς όπως περιγράφει θα στερηθούν το διαδίκτυο, τα κινητά τους τηλέφωνα και το playstation με αποτέλεσμα να βαρεθούν όλοι μέχρι δακρύων!

“Θα προτιμούσα να μείνω εδώ πίνοντας μπίρες και βλέποντας τηλεόραση. Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι και να σας δω σύντομα. Συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία”, καταλήγει το απολαυστικό σημείωμά του.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Σάλος στο Fox News για τις δηλώσεις κατά των αστέγων – Ο Μπράιαν Κίλμιντ ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό του
Ο Μπράιαν Κίλμιντ σόκαρε σε ζωντανή μετάδοση προτείνοντας να χορηγούνται θανατηφόρες ενέσεις σε άστεγους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές – Μπροστά στην κατακραυγή, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
Ο Μπράιαν Κίλμιντ
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 3
Οι καύσωνες, οι πλημμύρες και οι ξηρασίες του φετινού καλοκαιριού κόστισαν στην Ευρώπη 43 δισεκατομμύρια ευρώ
Εκτιμάται ότι μέχρι το 2029, τα κόστη που προκλήθηκαν από τις καταστροφές του καλοκαιριού του 2025 θα μπορούσαν να φθάσουν τα 126 δισεκατομμύρια ευρώ - Σε δυσκολότερη θέση Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία
Φωτογραφία αρχείου AP Photo