Κόσμος

Υποδοχή ροκ σταρ στη Μισέλ Ομπάμα από χιλιάδες Βρετανούς!

Η Μισέλ Ομπάμα γοήτευσε χιλιάδες Βρετανούς, όταν άρχισε να διηγείται διάφορα στιγμιότυπα από τη συνάντηση με την Βασίλισσα Ελισάβετ σε εκδήλωση στο Λονδίνο.

Η Μισέλ Ομπάμα διηγήθηκε διάφορα στιγμιότυπα από τη συνάντηση με την “ιδιαίτερα εγκάρδια και πρόσχαρη” Βασίλισσα, ενώ στη συνέχεια η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ εξήρε την ποικιλομορφία στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2009 έως το 2017, ταξίδεψε στο Λονδίνο για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της με τίτλο “Becoming” η οποία κυκλοφορεί και σημειώνει πολύ μεγάλες πωλήσεις.

Η Μισέλ έκανε την κατάμεστη από θεατές αίθουσα – πολλοί από τους οποίους ταξίδεψαν ώρες για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση – να γελά μαζί της λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή και αφηγείτο την κατακραυγή που προκάλεσε άθελά της το 2009 όταν παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο βάζοντας το χέρι της στην πλάτη της βασίλισσας, σε μια αυθόρμητη έκφραση τρυφερότητας.

Μισέλ Ομπάμα: Το ραντεβού με την Ελισάβετ

“Ωχ! Συγγνώμη παιδιά”, αστειεύτηκε η Μισέλ Ομπάμα εξηγώντας ότι αργότερα έμαθε να κρατά τα χέρια της δεμένα ή πίσω στην πλάτη για να περιορίζει τα φυσικά της ένστικτα.

Παρόλα αυτά, η Μισέλ δεν ένιωσε άσχημα που αυτό τής συνέβη με τη βασίλισσα: “Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί αυτό ήταν μια φυσική ανθρώπινη αντίδραση”, είπε.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ τόνισε ότι την είχε συγκινήσει η βασίλισσα που φόρεσε μια μικρή καρφίτσα που ήταν δώρο του προεδρικού ζεύγους, και περιέγραψε την 92χρονη μονάρχη με τα παρακάτω λόγια:

“Αυτή ήταν η εμπειρία μου, αυτή είναι η εμπειρία μου: αυτή η ζεστασιά, η αβρότητα, η ευφυΐα και το έξυπνο χιούμορ. Μου αρέσει η Βασίλισσα”.

Η Μισέλ Ομπάμα έχει ήδη επισκεφθεί τη Βόρεια Αμερική και τη Σκανδιναβία στο πλαίσιο της περιοδείας της για την προώθηση του βιβλίου της, ενώ μετά το Λονδίνο θα πάει στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ.

Τον περασμένο μήνα, ο Γερμανός εκδότης του βιβλίου είπε ότι το “Becoming” μπορεί να γίνει η αυτοβιογραφία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Πόλος έλξης

“Είναι απόλυτα σουρεαλιστικό. Πιστεύω ότι είναι σαν μια ευκαιρία που σου δίνεται μια φορά στη ζωή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μισέλ είναι στην Αγγλία όπως και ότι εμείς πάμε εκεί”, είπε η 26χρονη Αϊσα Σιπάμπε που οδηγούσε επί τέσσερις ώρες από τη βόρεια πόλη Λιντς για να πάει στην εκδήλωση.

Η Ομπάμα, όταν ρωτήθηκε από τον συντονιστή της εκδήλωσης Στίβεν Κόλμπερτ ποια συμβουλή είχε να δώσει στους Βρετανούς για το πώς να μένουν ήρεμοι σε δύσκολους καιρούς – σε μια πιθανή αναφορά στον πολιτικό διχασμό λόγω του Brexit – απάντησε ότι το Λονδίνο είναι μοναδικό και θα πρέπει να θεωρεί πολύτιμη την ποικιλομορφία του.

“Αυτός ο φόβος, η ανησυχία είναι παντού, είναι σε όλο τον κόσμο”, υπογράμμισε. “Κοίταζα την πόλη, το Λονδίνο, μια όμορφη πόλη, και αυτό που μου αρέσει σε αυτό, είναι ότι αντιπροσωπεύει την αληθινή διεθνή ποικιλομορφία, με τρόπους που δεν βλέπεις στις πόλεις, στις περισσότερες πόλεις, ακόμη και στις ΗΠΑ και αυτό είναι ένα δώρο”, είπε προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού στο London O2, χωρητικότητας 20.000 θεατών.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά με τίτλο: “Becoming: Η δική μου ιστορία” από τις εκδόσεις Athens Bookstore Publications.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1