Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί και “γλυκοκοιτάζει” μία μελαχρινή! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Στον “πάγο” έχει βάλει ο Φρανσουά Ολάντ, τόσο την επίσημη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, όσο και τη παράνομη Ζουλί Γκαγιέ, μέχρι να αποφασίσει ποια θα …επιλέξει!

Σε δίλημμα φαίνεται πως είναι ο Φρανσουά Ολάντ! Όπως αναφέρει το περιοδικό “Paris Match” ζήτησε χρόνο από τη Βαλερί Τριερβελέρ μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του.

Μάλιστα της ζήτησε επίσης να μην πάει να μείνει στο Ελιζέ κι έτσι αυτή από χθες που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό από τη μέρα που κυκλοφόρησε το περιοδικό Closer με την ροζ αποκάλυψη, πήγε να μείνει σε μια από τις προεδρικές κατοικίες της Γαλίας και εκεί περιμένει να ακούσει τις αποφάσεις του Γάλλου Προέδρου σχετικά με την τύχη της σχέσης τους.

Αυτό που περιμένουν τώρα τα γαλλικά ΜΜΕ είναι αν ο Ολάντ θα μεταβεί στην προεδρική κατοικία της Λαντέρν, όπου βρίσκεται η Τριεβελιέρ, ή θα προτιμήσει να μείνει μόνος στο Ελιζέ μέχρι να αποφασίσει.

Οι περιπέτειες στην προσωπική ζωή του Ολάντ έχουν μπερδέψει ακόμα και τον Λευκό Οίκο! Και αυτό γιατί στις 11 Φεβρουαρίου ο Γάλλος Πρόεδρος φτάνει για επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον. Συνοδευόμενος από ποια γυναικεία παρουσιά; Αυτό παραμένει άγνωστο…

Στο μεταξύ, κι ενώ Τριερβελέρ και Γκαγιέ παραμένουν στον “πάγο”, ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Ολάντ να γλυκοκοιτάζει μία μελαχρινή. Οι φωτογραφίες είναι από επίσημη επίσκεψη στα εγκαίνια Πυροσβεστικού σταθμού.

Ολάντ σε νέες περιπέτειες! Έμεινε με το στόμα ανοιχτό - ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ολάντ δεν παίρνει τα μάτια τους από πάνω της και το βλέμμα του μαρτυρά τουλάχισταν πως έμεινε γοητευμένος!

Ματιές και θερμή χειραψία - ΦΩΤΟ REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ολάντ διαλέγει ποιά σύντροφο θα πάει στο ζεύγος Ομπάμα

Τι έγραψε στο Twitter η Τριερβελέρ – Πού πήγε αφού βγήκε από το νοσοκομείο

Βγήκε από το νοσοκομείο η Τριερβελέρ – Και τώρα;

Κάλλιο αργά… Ο Ολάντ επισκέφτηκε την Τριερβελέρ στο νοσοκομείο

Όλες οι γυναίκες του Ολάντ σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο

Closer: Δυο χρόνια μαζί Ολάντ – Γκαγιέ

Έγκυος από τον Ολάντ η Ζουλί Γκαγιέ;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε