Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

10+1 εμβληματικοί γκέι ρόλοι στην ιστορία του σινεμά

Τομ Χανκς

Ένα από τα σπουδαία πράγματα του να είσαι ηθοποιός, είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα παίζεις χαρακτήρες πολύ διαφορετικούς από τον εαυτό σου.

Τις περισσότερες φορές οι ηθοποιοί καλούνται να υποδυθούν ρόλους που δεν συνάδουν με την προσωπικότητα και τις πεποιθήσεις τους, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους.

Έτσι λοιπόν, υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί που μπορεί να είναι στρέιτ στην πραγματική τους ζωή, αλλά έχουν αναλάβει να παίξουν γκέι ρόλους και μάλιστα κέρδισαν βραβεία για την ερμηνεία τους.

Πιστεύετε ότι για έναν στρέιτ ηθοποιό είναι δύσκολο να παίξει τον ομοφυλόφιλο; Δείτε παρακάτω την λίστα μας με τους ηθοποιούς που το έκαναν, και μάλιστα πολύ καλά!

Τομ Χανκς

Σίγουρα στην κορυφή της λίστας μας δεν θα ήταν άλλος από τον Τομ Χανκς, ο οποίος υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο δικηγόρο Άντριου Μπέκετ στην ταινία “Φιλαδέλφεια”.

Ο Μπέκετ απολύεται από μια ισχυρή νομική εταιρία της Φιλαδέλφεια όπου εργαζόταν ως δικηγόρος όταν οι εργοδότες του αντιλήφθηκαν ότι είναι φορέας του AIDS.

Η ταινία είναι μία από τις πρώτες mainstream ταινίες του Χόλιγουντ που μίλησαν ανοιχτά και σοβαρά για το AIDS, την ομοφυλοφιλία και την ομοφοβία, ενώ χάρισε στον Τομ Χανκς ένα Όσκαρ.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις