Έχει εντυπωθεί στο μυαλό των περισσοτέρων ως το ποτό που ανοίγουμε για να γιορτάσουμε ένα σημαντικό γεγονός και απαιτεί τον χαρακτηριστικό ήχο από το πέταγμα του φελλού και το ξεχείλισμα του σε μια αφρώδη πανδαισία από αρώματα και γεύσεις, με το σερβίρισμα του να γίνεται σε μακριά, ψηλά ποτήρια με τον αφρό να ξεχειλίζει από το στόμιο.
Ε, λοιπόν όλη αυτή η προσέγγιση είναι εντελώς λανθασμένη, ειδικά αν θέλετε να απολαύσετε σωστά έναν αφρώδη οίνο.
Τι είναι καλύτερο από μια σαμπάνια; Φυσικά τα κοκτέιλ που παρασκευάζονται με σαμπάνια και άλλους αφρώδης οίνους, των οποίων οι φυσαλίδες γαργαλούν όμορφα τον ουρανίσκο μας.
Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr