Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Burberry: Σάλος με την νέα καμπάνια που δείχνει μοντέλο που έχει αφαιρέσει το στήθος του

Burberry: Σάλος με την νέα καμπάνια που δείχνει μοντέλο που έχει αφαιρέσει το στήθος του

Στη νέα διαφήμιση της Burberry πρωταγωνιστούν μοντέλα ουδέτερου φύλου, σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης του σεβασμού στην διαφορετικότητα. Ωστόσο, το νέο βίντεο του οίκου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, διότι «παρουσιάζει σαν κάτι ωραίο και φυσιολογικό κορίτσια που έχουν αφαιρέσει το υγιές στήθος τους», λένε οι επικριτές.

Στην τελευταία διαφήμιση της Burberry εμφανίζεται μια γυμνόστηθη νεαρή γυναίκα με σημάδια από διπλή μαστεκτομή, μια διαδικασία που χρησιμοποιείται είτε στον καρκίνο του μαστού είτε από γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το φύλο τους.

Η καμπάνια της Burberry, έχει τίτλο B:MINE και εξυμνεί τη διαφορετικότητα. Ζευγάρια ντυμένα με ρούχα του οίκου, ανταλλάσσουν φιλιά και ποζάρουν στον φακό, με τους επικριτές να υποθέτουν ότι ένα μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια έχει αφαιρέσει το στήθος του γιατί είναι τρανσέξουαλ .

Η καμπάνια ωστόσο προκάλεσε αρνητικά σχόλια και με τους χρήστες των socia media να σχολιάζουν πως: «Είναι η χειρότερη διαφήμιση που έχω δει ποτέ», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Αυτός είναι ο λόγος που η Burberry κοντεύει να χρεοκοπήσει;»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις