Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Byron Kelleher: Ο γοητευτικός άντρας που φέρεται να είναι ο εραστής της πρiγκίπισσας Charlene!

Byron Kelleher: Ο γοητευτικός άντρας που φέρεται να είναι ο εραστής της πρiγκίπισσας Charlene!

Τι συμβαίνει τελικά στο γάμο της θλιμμένης πριγκίπισσας;

Οι φήμες επισκίασαν την σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene από την επόμενη κιόλας μέρα του γάμου τους! Η πριγκίπισσα έχει γίνει πρωταγωνίστρια σε πολλά κακόβουλα σενάρια και δημοσιεύματα με πιο πρόσφατο αυτό που την θέλει να απατά τον σύζυγό της. Ο φερόμενος ως εραστής της είναι ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. Πρόκειται για τον τον γοητευτικό Byron Kelleher.

Η εφημερίδα Bild έριξε λάδι στη φωτιά δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία από κοινή δημόσια εμφάνιση της Charlene και του 36χρονου αθλητή. Οι δυο τους βρέθηκαν να παρακολουθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Το παλάτι του Μονακό δεν έχει πάρει καμία επίσημη θέση όσον αφορά τις φήμες παρόλο που έχει ως πάγια τακτική μέχρι σήμερα να διαψεύδει όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα που έχουν ως στόχο τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Βέβαια, τα πηγαδάκια έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον κύκλο του παλατιού ωστόσο τα γαλλικά μέσα δεν ασχολούνται με το θέμα καθώς πρόκειται για φήμες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε