Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Elliot Page: Μας δείχνει για πρώτη φορά το «νέο» του σώμα

Elliot Page: Μας δείχνει για πρώτη φορά το «νέο» του σώμα

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Elliot Page είναι ο πρώτος τρανς άνδρας, που πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλο του περιοδικού Time.

Ο 34χρονος ηθοποιός Elliot Page, που έχει προταθεί για διάφορα βραβεία για την ταινία Juno του 2007, και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix The Umbrella Academy, ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο πως είναι τρανς.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε γράψει, εκείνη την εποχή, στο Instagram ότι δεν μπορούσε «να αρχίσει να περιγράφει πόσο ξεχωριστά νιώθει που τελικά αγαπάει τόσο το ποιος είναι, ώστε να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του».

Ο Elliot Page δήλωσε στο περιοδικό στο Time ότι ένιωθε καιρό μια αποσύνδεση μεταξύ του πώς ο κόσμος τον έβλεπε και πώς εκείνος ένιωθε για τον εαυτό του.

«Απλά, δεν αναγνώριζα ποτέ τον εαυτό μου. Για πολύ καιρό, δεν μπορούσα καν να κοιτάξω μια φωτογραφία μου», σημείωσε.

Τώρα, δύο μήνες μετά την επέμβαση αφαίρεσης μαστών, ο ηθοποιός Elliot Page φωτογραφίζεται με το πρώτο του ανδρικό μαγιό ιδιαίτερα χαμογελαστός.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Ο Elliot Page έγινε γνωστός ως Helen Page είχε μιλήσει στη Όπρα Γουίνφρεϊ πριν από λίγο καιρό για την επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή, υποστηρίζοντας:

«Ήθελα να μιλήσω για αυτό για διάφορους λόγους. Ήθελα να μοιραστώ πόσο πολύ άλλαξε τη ζωή μου. Επίσης ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι η επέμβαση αυτή όχι μόνο άλλαξε τη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι ήταν σωτήρια, και αυτό ισχύει για αναρίθμητες περιπτώσεις ανθρώπων», υπογράμμισε ο Elliot Page.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις