Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Φιλήθηκαν στη σκηνή Rihanna και Drake – Αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές [vid]

Φιλήθηκαν στη σκηνή Rihanna και Drake – Αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές [vid]

Εδώ και καιρό Rihanna και Drake είναι αχώριστοι. Επιβεβαίωσαν όμως επιτέλους τη σχέση τους με ένα φιλί επί σκηνής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Drake είχε κάνει κίνηση να τη φιλήσει στη σκηνή των βραβείων MTV VMAs, με τη Rihanna να το αποφεύγει απογοητεύοντας τους θαυμαστές τους. Αυτή τη φορά όμως η Rihanna αποφάσισε να επανορθώσει. Αφού τον πλησίασε στη σκηνή, έβαλε τα χέρια της στη μέση, τον φίλησε πεταχτά, τον αγκάλιασε και απομακρύνθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της.

Ο 29χρονος ράπερ και η Rihanna δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να κρύβουν το ειδύλλιό τους μετά και την εμφάνισή τους στα VMAs στη Νέα Υόρκη την Κυριακή. “Είναι χαρούμενοι. Απλά αποφάσισαν να σταματήσουν να το κρύβουν”, δήλωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. “Περπατούσαν μαζί και δεν έφευγε ο ένας από το πλευρό του άλλου. Ήταν τόσο περιποιητικός μαζί της. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της”.

“Είναι κάποια που είμαι ερωτευμένος από τότε που ήμουν 22 χρονών. Μια από τις καλύτερές μου φίλες στον κόσμο. Είναι ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής βιομηχανίας. Κυρίες και κύριοι, το βραβείο Michael Jackson Vanguard πηγαίνει στη Rihanna”, ήταν τα λόγια με τα οποία προλόγισε ο Drake την 28χρονη τραγουδίστρια για να της δώσει το βραβείο στα VMAs.

Πηγή: Mirror

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε