Lifestyle

Γ. Παπανδρέου: Καλοκαιρινές διακοπές με την σύζυγό του στην Πάτμο!

Βουτιές στη θάλασσα και παϊδάκια για τον πρώην πρωθυπουργό...

Την όμορφη Πάτμο επισκέφτηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές του με την σύζυγό του Άντα, ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός πέρασε 15 μέρες στο νησί και απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και τους εκλεκτούς μεζέδες.

 

Με σπορ ντύσιμο και το σακίδιο του στην πλάτη, ο φωτογραφικός φακός της Real τον απαθανάτισε να κάνει τις βόλτες του στο νησί και να χαλαρώνει μαζί με την σύζυγό του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του, έμεινε στο σπίτι του επιχειρηματία Τάκη Αθανασόπουλου, ενώ στο νησί βρέθηκε για λίγες μέρες και η κόρη του Μαργαρίτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Αποστολάκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Επιτέλους τιμωρήθηκε αλλά οφείλουμε να τον συγχωρέσουμε»
«Πρέπει επιτέλους ο άνθρωπος να ξαναβγεί στην κοινωνία και να του δοθεί μία ευκαιρία. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά το έργο της και δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό», σχολίασε
Κώστας Αποστολάκης
1