Site icon NewsIT

Kατερίνα Καινούργιου: Nέα καλοκαιρινή εξόρμηση εκτός Αθηνών

05.06.2021 | 09:55
Kατερίνα Καινούργιου: Nέα καλοκαιρινή εξόρμηση εκτός Αθηνών

Η Κατερίνα Καινούργιου, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όποτε βρίσκει λίγο χρόνο πραγματοποιεί μικρά ταξίδια εκτός Αθηνών.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα διενύει μία ιδιαίθτερα δημιουργική περιόδο. Τα πράγματα για την παρουσιάστρια, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Η Κατερίνα Καινούργιου που έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όποτε βρίσκει λίγο χρόνο πραγματοποιεί μικρά ταξίδια εκτός Αθηνών προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της. Τα ταξίδια άλλωστε, είναι κάτι που η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά ιδιαίτερα και όλη αυτή την περίοδο της καραντίνας της είχαν λείψει πολύ.

Μετά τη Μύκονο, που ήταν το πρώτο μέρος που βρέθηκε με τον αγαπημένο της έπειτα από την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων, αυτό το τριήμερο η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να επισκεφθεί ακόμη ένα ελληνικό νησί και αυτό δεν είναι άλλο από την όμορφη Σαντορίνη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram και μια φωτογραφία με τη μαγευτική θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version