Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Lady Gaga: «Με βίασε μουσικός παραγωγός στα 19 μου και είχα τάσεις αυτοκτονίας» (pics, vid)

Lady Gaga: «Με βίασε μουσικός παραγωγός στα 19 μου και είχα τάσεις αυτοκτονίας» (pics, vid)

Την πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής περιγράφει η Lady Gaga. Σε συνέντευξή της στη σειρά ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See», που υπογράφουν η Όπρα Γουίνφρι και ο πρίγκιπας Χάρι, η 35χρονη σούπερ σταρ της ποπ αποκαλύπτει ότι στα 19 της τη βίασε και την άφησε έγκυο μουσικός παραγωγός.

Ανατρέχοντας στις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πριν 16 χρόνια η Lady Gaga περιγράφει την τραυματική εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη στα 19 της από μουσικό παραγωγό, τον οποίο, όμως, δεν κατονομάζει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Mου προκάλεσε ψυχωτικό επεισόδιο και κατέρρευσα…», συγκλονίζει η Lady Gaga μιλώντας για τον βιασμό της!

 

Lady Gaga: «Δεν ήμουν πια η ίδια – Ήθελα να πεθάνω…»!

«Ήμουν 19 χρόνων. Ήδη εργαζόμουν στον χώρο της μουσικής και ένας παραγωγός μού είπε: Βγάλε τα ρούχα σου. Εγώ αρνήθηκα, έφυγα και μου είπαν ότι θα κάψουν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Εγώ πάγωσα και ούτε καλά – καλά θυμάμαι τι έγινε. Ήμουν άρρωστη μετά για πολλές εβδομάδες, κλειδωμένη σε ένα στούντιο για μήνες…

Click4more: Πρίγκιπας Χάρι: Ο θάνατος της μητέρας μου με «έσπρωξε» στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά

…Αυτό που έγινε μου προκάλεσε ψυχωτικό επεισόδιο και κατέρρευσα για κάποια χρόνια. Δεν ήμουν πλέον η ίδια. Σκεφτόμουν να πεθάνω, έμαθα όλους τους τρόπους…», αποκαλύπτει η 35χρονη σήμερα, σούπερ σταρ της ποπ στη σειρά ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See» της Όπρα Γουίνφρι.

Lady Gaga: Σπάστε τη σιωπή!

Όσο για το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει η Lady Gaga αφοπλίζει, λέγοντας: «Όλα αυτά σε κάνουν να νιώθεις ακόμη χειρότερα. Δεν λέω αυτή την ιστορία για μένα, είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό. Ακόμη νιώθω ντροπή. Πώς εξηγείς στον κόσμο ότι είσαι δυστυχισμένη όταν έχεις λεφτά και δύναμη; Δεν λέω την ιστορία μου για να με λυπηθούν. Είμαι καλά!

Όμως καλώ όποιον άνθρωπο έχει βιώσει κάτι τέτοιο να ανοίξει την καρδιά του σε κάποιον άλλο. Το πέρασα και ξέρω πως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι βοήθεια. Και για μένα το να σας μιλάω γι’ αυτό είναι κομμάτι της δικής μου προσπάθειας να το ξεπεράσω», καταλήγει η Lady Gaga.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις