Site icon NewsIT

Morbius: Ο Τζάρεντ Λέτο «θολώνει τα νερά» μεταξύ καλού και κακού στο νέο τρέιλερ της ταινίας

04.11.2021 | 15:50
Morbius: Ο Τζάρεντ Λέτο «θολώνει τα νερά» μεταξύ καλού και κακού στο νέο τρέιλερ της ταινίας

Ένας βρικόλακας με υπερδυνάμεις που παλεύει με την επιθυμία του να κυνηγά και να καταναλώνει αίμα είναι στη νέα του ταινία «Morbius» ο Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto), ο οποίος εμφανίζεται στο νέο τρέιλερ στο πλευρό του Τάιρις Γκίμπσον.

Ο Τζάρεντ Λέτο υποδύεται στην ταινία τον δρ Μάικλ Μόρμπιους, έναν επιστήμονα που πραγματοποιεί ένα επικίνδυνο πείραμα για να θεραπεύσει τον εαυτό του από σπάνια διαταραχή του αίματος και τελικά μεταμορφώνεται σε βαμπίρ και του δίνει αυξημένη δύναμη, ταχύτητα, ραντάρ νυχτερίδας και ικανότητα να πετάει. Ο Μόρμπιους παλεύει να ελέγξει τη νέα του δύναμη, η οποία μπορεί να τον μεταμορφώσει σε θανατηφόρο αρπακτικό.

MORBIUS - Official Trailer (HD)

Στο τρέιλερ προβάλλονται αποσπάσματα από τη μεταμόρφωσή του αλλά και από το τελικό αποτέλεσμα, όπου η λαχτάρα του για αίμα και τα εξαιρετικά αιχμηρά του δόντια προκαλούν αίσθηση. Ωστόσο ο Μόρμπιους προσπαθεί να κάνει το σωστό στον κόσμο και γίνεται ένας πολύ περίπλοκος και επικίνδυνος υπερήρωας.

Η ταινία είναι spinoff του «Venom» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομ Χάρντι και αναμένεται στους κινηματογράφους στις 28 Ιανουαρίου 2022.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version