Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

O Γιώργος Καράβας επιλέγει να είναι περισσότερα στη νέα καμπάνια &more

O Γιώργος Καράβας επιλέγει να είναι περισσότερα στη νέα καμπάνια &more

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής χρονιάς.

Αρκετοί τον γνώρισαν μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία, παρόλο που ήταν ήδη ένα διεθνούς φήμης μοντέλο, με σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό, φωτογραφίσεις για μεγάλες καμπάνιες και πασαρέλες για τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας. Όμως ο Γιώργος δεν σταματά εκεί, είναι και πολλά περισσότερα και του αρέσει να αγκαλιάζει όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Σε έναν κόσμο με πολλές δυνατότητες, γιατί να επιλέξεις να είσαι ένα μόνο πράγμα, όταν μπορείς να επιλέξεις να είσαι και πολλά περισσότερα; Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα της νέας καμπάνιας &more, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Καράβας.

Στο βίντεο της καμπάνιας με τίτλο «Be Everything &more»,  o Γιώργος Καράβας αναρωτιέται πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό του, λίγα δευτερόλεπτα πριν βγει στο catwalk. Αυτό το ερώτημα τον ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του βίντεο μέσα από το οποίο ο Γιώργος ξεδιπλώνει σταδιακά μερικές από τις διαφορετικές προσωπικότητές του, προσπαθώντας να αυτοπαρουσιαστεί και να ανακαλύψει ποιος είναι πραγματικά.

Ένας άνθρωπος με πολλές ιδιότητες που δεν εγκαταλείπει καμία από αυτές, αλλά επιλέγει να τις συνδυάζει όλες και να είναι πολλά περισσότερα. #BeEverything &more

Είναι μοντέλο, τηλεοπτικό πρόσωπο, entrepreneur ή easy rider; Τι θα έλεγες ότι χαρακτηρίζει τον Γιώργο Καράβα;

Δεν υπάρχει λόγος να διαλέξει. Γιατί μπορεί να είναι όλα αυτά & πολλά περισσότερα και το γνωρίζει καλά. Είναι ένα άτομο που συνεχώς δοκιμάζει και δοκιμάζεται. Δεν κολλάει στα στερεότυπα, αλλά τα καταρρίπτει. Δεν παραιτείται, αλλά αγωνίζεται μέχρι να φτάσει στο σημείο όπου μπορεί να συνδυάσει όλα όσα είναι, χωρίς να εγκαταλείπει καμία πτυχή του. Μπορεί να συνδυάσει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους και έτσι μπορεί και ζει στον κόσμο της μόδας, του design, των μηχανών, των ταξιδιών, των επιχειρήσεων και πολλά περισσότερα.

 

 

Επιλέγει να ρισκάρει, να τολμάει, να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται. Να αφήνει πίσω του κάθε ίχνος στερεοτύπων και προκαταλήψεων και να ζει σε έναν κόσμο, όπου οι επιλογές που του προσφέρονται είναι ατελείωτες.

Ο Γιώργος και η καμπάνια &more powered by glo™ σε καλούν σε έναν κόσμο, χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά και εφικτά. Γιατί να συμβιβάζεσαι με τα λιγότερα όταν μπορείς να επιλέγεις να έχεις περισσότερα;

Βαδίζουν σ’ ένα μοναδικό ταξίδι, γεμάτο ενέργεια, τόλμη, πάθος και εμπειρίες. Ένα ταξίδι έμπνευσης για όλους όσους θέλουν να απελευθερωθούν και να γίνουν πολλά περισσότερα.

Ακολούθησε τον Γιώργο σε αυτό το μοναδικό ταξίδι και εμπνεύσου από την καμπάνια &more. Άρχισε να εξερευνάς νέα μονοπάτια και εγκατέλειψε το comfort zone σου. Τόλμησε να ρισκάρεις και να συνδυάσεις όλα όσα σε εκφράζουν. Δώσε νόημα και συνέπεια στη ζωή σου.

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ζήσε τα όλα και γίνε περισσότερα χωρίς να παρατήσεις καμία πτυχή σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις