Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Olivia Newton-John: Η τελευταία φωτογραφία της και το συγκλονιστικό αντίο της κόρης της

Olivia Newton-John: Η τελευταία φωτογραφία της και το συγκλονιστικό αντίο της κόρης της

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού και τραγουδίστριας Ολίβια Νιούτον-Τζον (Olivia Newton-John). Η φωνή του «Grease» σίγησε για πάντα, σε ηλικία 73 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο για 30 ολόκληρα χρόνια. 

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον (Olivia Newton-John) «έφυγε» το πρωί της Δευτέρας (8.8.2022) από τη ζωή, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε ηλικία 43 ετών και από τότε έγινε υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για τη νόσο που «χτυπά» εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως, ιδρύοντας το Olivia Newton-John Foundation Fund.

Σε αυτό, μάλιστα, ζητά η οικογένειά της να γίνουν τυχόν δωρεές αντί λουλουδιών για τον θάνατό της. «Η θεραπευτική έμπνευση και η πρωτοποριακή εμπειρία της με τα φυτικά φάρμακα συνεχίζεται με το Ταμείο Olivia Newton-John Foundation, αφιερωμένο στην έρευνα φυτικής ιατρικής και καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν τυχόν δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο Olivia Newton-John Foundation Fund (ONJFoundationFund. org)», έγραψε ο σύζυγός της στο Facebook, ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα νέα.

Την τελευταία φωτογραφία της ηθοποιού δημοσίευσε η κόρη της, Κλόη Λατάνζι, στο Instagram στις 5 Αυγούστου. Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της τραγουδίστριας, η 36χρονη Κλόε ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Ολίβια να ποζάρουν με ασορτί λευκά ρούχα. «Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Τη μητέρα μου. Την καλύτερη φίλη μου», έγραψε τη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Η Χλόη ανέβασε και άλλα στιγμιότυπα με την μητέρα της. Η μικρή Κλόε, σε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, φιλάει τη μητέρα της στο πρόσωπο.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις