Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Scorpions και Alice Cooper έβαλαν φωτιά στο ΟΑΚΑ – Η συναυλία και η πιο ξεχωριστή στιγμή της

Scorpions και Alice Cooper έβαλαν φωτιά στο ΟΑΚΑ – Η συναυλία και η πιο ξεχωριστή στιγμή της

Η συναυλία έφερε πάνω από 30.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ με τους Scorpions και τον Alice Cooper να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους…

Scorpions και Alice Cooper έδειξαν στη συναυλία στο ΟΑΚΑ ότι παρά τα χρόνια, που κουβαλούν στην πλάτη, γνωρίζουν όσο λίγοι την τέχνη του ροκ. Θύμισαν στους παλιότερους και έμαθαν στους νεότερους, τις επιτυχίες που τους έκαναν γνωστούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκαν πάνω από 30.000 που γέμισαν την αρένα και πολλά από τα καθίσματα.

Μέχρι την έναρξη της συναυλίας, δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς όπως φαίνεται, οι περισσότεροι αποφάσισαν να πάνε στη συναυλία, με το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι τους.

Ξεχωριστή στιγμή στη συναυλία των Scorpions το αντιπολεμικό μήνυμα που έστειλε το θρυλικό συγκρότημα ως δείγμα στήριξης στην Ουκρανία αλλάζοντας τους στίχους «Wind of Change».

Όλα όμως άρχισαν περίπου στις 19:30 όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο εκρηκτικός Alice Cooper που παρότι βρίσκεται στο 74ο έτος της ηλικίας αποδείχθηκε… αειθαλής και ξεσήκωσε το κοινό με το «Poison» το «Bed of nails» και άλλες μεγάλες επιτυχίες του.

Η ροκ βραδιά  απογειώθηκε όταν λίγο πριν τις 10 ανέβηκαν στη σκηνή οι Scorpions κι ενώ πίσω τους κυμάτιζε η ελληνική σημαία. Υπό τα χρώματα της γαλανόλευκης  οι «παππούδες» της ροκ δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα ερμηνεύοντας πολλές από τις δεκάδες επιτυχίες τους που τόσο έχουν αγαπηθεί από το παγκόσμιο μουσικό κοινό.

«Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως “τροφή για την ψυχή”. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ στη ζωή μας…», έχει πει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Klaus Meine και σίγουρα αυτό επιβεβαιώθηκε μετά τη χθεσινή βραδιά.

Η συναυλία των Scorpions και του Alice Cooper στην Αθήνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι χιλιάδες θαυμαστές τους, επέστρεψαν σπίτια τους «γεμάτοι» από το μουσικό ταξίδι που παρακολούθησαν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις