Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Snik: Ανέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό του στη Θεσσαλονίκη

Snik: Ανέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό του στη Θεσσαλονίκη

Ένα βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του τράπερ Snik έξω από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό είχε δημοσιοποιήσει μέρες πριν ο τράπερ Light.

Στο βίντεο που «κυκλοφορεί» στα social media φαίνεται ο Snik να είναι πεσμένος στο έδαφος και κάποιος να τον χτυπάει και να τον ρωτάει «ποιόν χτυπούσες ρε;». Όλα έγιναν έξω από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και είναι άγνωστη η αιτία της επίθεσης στον γνωστό τράπερ.

«Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα».

Μετά την ανάρτηση του Light πως έχει βίντεο από επίθεση στον Snik, ο δεύτερος είχε απαντήσει μέσω βίντεο που ανέβασε στα stories του στο Instagram, απαντώντας, επί τους ουσίας.

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα. Που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε, δύο χέρια, τρία πόδια…

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς από ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Για όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο περί βίντεο και φωτογραφίες ή σχόλια, νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο τόσα χρόνια δεν με κουνήσατε είστε πάρα πολύ γελασμένοι».

Και απευθυνόμενος σε κάποιον, τον οποίο δεν κατονομάζει, λέει: «Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου μην ανησυχείς. Και κάτι τελευταίο, δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά από δω και από κει, μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις