Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Super Κική: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους – Οι πρώτες δηλώσεις της

Super Κική: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους – Οι πρώτες δηλώσεις της

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η Super Κική, και οι άλλες δύο γυναίκες που είχαν συλληφθεί μαζί της. 

Λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι, η Super Κική, συνοδεία των δύο δικηγόρων της, βγήκε από την Ευελπίδων, με κατεύθυνση προς το σπίτι της.

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου» ήταν τα πρώτα λόγια της.

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια της influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, η οποία δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Από την πλευρά του, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδας της καταγγέλλει τη Super Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

Σε βάρος της ίδιας και άλλων δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργήματα, με τις κατηγορίες που τις βαραίνουν να είναι ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία.

O 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της, αφέθηκε ελεύθερος με όρους, όπως είπε στην εκπομπή “T-live” της Τατιάνας Στεφανίδου ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις