Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Survivor All Star – Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Ψευτοφουσκωτούλη»

Survivor All Star – Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Ψευτοφουσκωτούλη»

Από δυο χωριά έγιναν για το All Star Survivor ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο τραγουδιστής ξέσπασε κατά του Βασάλου με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του και τον χαρακτήρισε ανάμεσα στα άλλα «ψευτοφουσκωτούλη».

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί στο All Star Survivor και ο παίκτης του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Ο Βασάλος απάντησε: «Τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο».

Όταν, όμως, του είπαν ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπει ακόμα στο All Star Survivor, τότε δήλωσε με σαφέστατα ειρωνικό τρόπο: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση; Δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

 

Ο Τριαντάφυλλος έγινε… μπαρούτι με τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου και του έσυρε τα εξ αμάξης με δυο stories που έκανε στο Instagram.

Ο τραγουδιστής άφησε υπόνοιες για τον Βασάλο ότι έκρυβε λεφτά για να λαδώσει τους ντόπιους στο παιχνίδι και να τρώει και τον χαρακτήρισε «ψευτοφουσκωτούλη».

Ο Τριαντάφυλλος έγραψε στο Instagram: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα;

Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας;

Εδώ είναι Survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες, ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα».

Media Τελευταίες ειδήσεις