Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor – Xριστίνα Κεφαλά: «Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Άντε καλό μου αγοράκι»

Survivor – Xριστίνα Κεφαλά: «Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Άντε καλό μου αγοράκι»

SURVIVOR: Χριστίνα Κεφαλά και Σάκης Κατσούλης είναι δύο από τα πρόσωπα του reality επιβίωσης που έχουν βεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες.

Χριστίνα Κεφαλά και Σάκης Κατσούλης είναι σίγουρα δύο από τα πρόσωπα του Survivor που έχουν βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες. Η πρώην παίκτρια του Survivor, και ο νεαρός επιχειρηματίας που βρίσκεται ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης, πριν μπουν στο Survivor, όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι, είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο.

Ο μεν Σάκης έχει δηλώσει ότι ήταν ένα απλό φλέρτ και τίποτα παραπάνω, ενώ από την πλευρά της η Χριστίνα έχει δηλώσει ότι είχαν μια σύντομη σχέση.

Η δεύτερη μάλιστα, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι μίλησε με όχι και τόσο καλά λόγια για τον νεαρό επιχειρηματία, ενώ και τα σχόλιά της για όσα είπε ο ίδιος για την σχέση της ήταν αρκετά καυστικά.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τους φίλους του Σάκη Κατσούλη, κάνοντας μάλιστα έναν από αυτούς να στείλει ένα μήνυμα στην Χριστίνα Κεφαλά αρκετά προσβλητικό.

«Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου… Υπάρχουν άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το …. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση τότε αυτοί οι άντρες θα λένε εγώ απλά τη γ…. Άντε καλό μου κοριτσάκι», ήταν το μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά από τον φίλο του Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε, κοινοποιώντας το μήνυμα αυτό στα Instagram stories της και έγραψε:

«Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα.

Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω τα κότσια. Άλλοι λένε ότι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι. Άντε καλό μου αγοράκι και εσύ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις