Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor – Αλέξης Παππάς: Η Alessia Demetz διέγραψε την κοινή φωτογραφία τους

Survivor – Αλέξης Παππάς: Η Alessia Demetz διέγραψε την κοινή φωτογραφία τους

Αλέξης Παππάς και Alessia Demetz φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα live στο Instagram.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, και η επιχειρηματίας Alessia Demetz, είναι ένα από τα ζευγάρια που μας έχουν απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους.

Ενώ ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς περίμενε την αγαπημένη του να τον επισκεφτεί στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες, και μάλιστα εκείνη ζητούσε δημόσια συγγνώμη που δεν μπορούσε να κάνει αυτό το ταξίδι στην παρούσα φάση, κάποιοι παρατήρησαν ότι στο προφίλ της Alessia Demetz στο Instagram δεν υπάρχει πλέον η κοινή φωτογραφία με τον Αλέξη Παππά.

Ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε μέσα από ένα live στο Instagram.

Την ίδια στιγμή έντονη είναι η φημολογία που θέλει τον Αλέξη Παππά να γίνεται ο νέος Bachelor, με τους ανθρώπους του Alpha, βέβαια, να μην επιβεβαιώνουν μέχρι σήμερα τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Μπορεί, λοιπόν, η Alessia Demetz να αποφάσισε να διαγράψει το κοινό στιγμιότυπο με τον Αλέξη Παππά, ωστόσο ο ίδιος εξακολουθεί να έχει στον λογαριασμό του την εν λόγω φωτογραφία.

Απ’ ότι φαίνεται η σχέση του πρώην Survivor και της γοητευτικής γυναίκας έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις