Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor – Τριαντάφυλλος: Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων με πρώην συμπαίκτες στο πλευρό του

Survivor – Τριαντάφυλλος: Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων με πρώην συμπαίκτες στο πλευρό του

Ο Τριαντάφυλλος γιόρτασε τα γενέθλιά του, και στο πλευρό του βρέθηκαν οι Περικλής, Ανθή, Ελευθερία, Μαριάννα, Ελίζαμπεθ, Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος, είχε την Κυριακή 20 Ιουνίου τα γενέθλια του. Το γιόρτασε, μάλιστα, με ένα ξέφρενο πάρτι!

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκλεισε τα 44 του χρόνια, διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι πρώην συμπαίκτες του από το Survivor.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό beach bar στο Πόρτο Ράφτη και είχε θέμα -ασφαλώς- το Survivor, αν λάβουμε υπόψη τόσο τη διακόσμηση όσο και τις τρεις-τέσσερις τούρτες που έφτιαξαν εμπνευσμένες από τον Τριαντάφυλλο.

Στα γενέθλια του “Προέδρου” έδωσαν το παρών ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριάννα Κάσδαγλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά.

Τα social media γέμισαν με στιγμιότυπα και βίντεο από το πάρτι του Τριαντάφυλλου.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram οι πρώην παίκτες του Survivor που βρέθηκαν στο πλευρό του Τριαντάφυλλου:

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις