Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Από το My Style Rocks στο παιχνίδι επιβίωσης

Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Από το My Style Rocks στο παιχνίδι επιβίωσης

Από το My Style Rocks στο Survivor: Όλα όσα δεν γνωρίζεις για την Χριστίνα Κεφαλά που μπήκε στην μπλε ομάδα του παιχνιδιού επιβίωσης.

Μόλις την περασμένη Κυριακή, πέντε νέοι παίκτες μπήκαν στο Survivor και έφεραν… αναστάτωση. Όπως όλα δείχνουν, αυτοί θα είναι και οι τελευταίοι που μπάινουν στο παιχνίδι, ενώ τρεις από αυτούς εντάχθηκαν στην μπλε ομάδα και δύο για την κόκκινη.

Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είδαμε μια παλιά μας γνώριμη, την Χριστίνα Κεφαλά. Η 28χρονη Brand Ambassador είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Βέβαια, η είσοδος της Χριστίνας Κεφαλά στο reality επιβίωσης… έφερε αναστάτωση στην παραλία! Μαζί της μπήκε στο Survivor και ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία πίστευε – λανθασμένα – πως η Χριστίνα είναι η νυν του Σάκη.

Οι δυο τους είχαν ένα αθώο φλερτ πριν λίγους μήνες, ωστόσο αυτό δεν ευδοκίμησε σε σχέση… 

Η 28χρονη Χριστίνα Κεφαλά έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε. Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες. Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C h r i s t i n a. K e f (@kefala.christina)

Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps. Θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα.

Δείτε στο tlife.gr περισσότερες φωτογραφίες της Χριστίνας Κεφαλά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις