Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με αυτό το βίντεο αποκάλυψε ότι μπαίνει στη «Φάρμα»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με αυτό το βίντεο αποκάλυψε ότι μπαίνει στη «Φάρμα»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η γνωστή influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε πριν λίγα 24ωρα το μεγάλο «ναι» και μποαίνει στη «Φάρμα». Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, συνεπώς η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδό της στo ριάλιτι έχει ξεκινήσει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν ακουστεί για τη «Φάρμα», ωστόσο στην πρεμιέρα του reality δεν βρισκόταν ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας μετά από πολλές συζητήσεις που έκανε με τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1, αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι” και να μπει στο παιχνίδι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φοράει το μπικίνι της και προαναγγέλλει τη συμμετοχή της.

«Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα.

Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κανω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις