Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αλέξης Παππάς: Έκανε unfollow την Alessia Demetz – Τι απαντά η επιχειρηματίας

Αλέξης Παππάς: Έκανε unfollow την Alessia Demetz – Τι απαντά η επιχειρηματίας

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, και η πρώην σύντροφός του Alessia Demetz επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Η σχέση του πρώην παίκτη του Survivor, Αλέξη Παππά, με την Alessia Demetz είχε άδοξο τέλος. Ο γνωστός ηθοποιός και η αρχιτέκτονας φαίνεται πως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στη σχέση τους, και έτσι εδώ και μερικές ημέρες έχουν χωρίσει οριστικά.

Την απόφαση του χωρισμού πήρε ο Αλέξης Παππάς και έστειλε στην Alessia Demetz ένα μακροσκελές μήνυμα, προκειμένου να της τη γνωστοποιήσει.

Από την αρχή της σχέσης τους η Alessia Demetz είχε μοιραστεί πολλές προσωπικές πληροφορίες με το κοινό και το ίδιο συνέχισε να κάνε και ο Αλέξης Παππάς, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Μάλιστα, εκείνος είχε ταξιδέψει και στο Ντουμπάι, ώστε να περάσει μερικές ημέρες στο πλευρό της.

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψε ότι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Αλέξης Παππάς έκανε unfollow την Alessia Demetz στο Instagram, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Η νεαρή κοπέλα που για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε σε σχέση με τον ηθοποιό, μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έλαβε το μήνυμα χωρισμού αλλά και αν έχει τελικά ή όχι προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

«Δεν έκλαψα, είναι επιλογή του. Το δέχτηκα. Βασικά δεν ήταν ακριβώς έτσι, το μήνυμα είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά πίσω από το μήνυμα υπάρχει ένα άλλο μήνυμα, οπότε το μήνυμά του ήταν μια αντίδραση. Κάτι άλλο.

Ξαφνιάστηκα γιατί ο τρόπος που σκέφτεται είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που εγώ σκέφτομαι. Οπότε η αντίδρασή μου ήταν, “τι στο καλό σκέφτεται;” ξαφνιάστηκα γιατί όλα αυτά τα μηνύματα ήταν πολύ λογικά δεν υπήρχε συναίσθημα. Οπότε όταν κοίταξα το μήνυμα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι αγάπη. Τι πρέπει να κάνω τώρα…

Πρέπει να απαντήσω κάτι του τύπου, “σήκωσε το αναθεματισμένο τηλέφωνό σου και τηλεφώνησέ μου αν έχεις κάτι να μου πεις” και δεν το έκανε. Του τηλεφώνησα πολλές φορές και δεν το σήκωσε. Δεν λες δε σε αγαπώ πια και όλα καλά. Όχι δεν έχω προχωρήσει. Το να γνωρίσεις κάποιον είναι πολύ εύκολο.

Τον συναντάς και βλέπεις ότι θέλει να σε εμπιστευτεί, να σε εντυπωσιάσει.

Αλλά όταν τον αφήνεις να φύγει είναι πολύ δύσκολο. Θέλει χρόνο. Ξέρω ότι ο Αλέξης ζήλεψε αλλά λαμβάνω λουλούδια κάθε εβδομάδα, από τη βασιλική οικογένεια, από τον πατέρα μου, κάθε εβδομάδα λαμβάνω λουλούδια από πολλούς ανθρώπους που συνεργάζομαι, λαμβάνω δώρα… Οπότε δε μπορώ κάθε φορά που λαμβάνω κάτι να πρέπει να μαλώνω», είπε η Alessia Demetz.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις