Site icon NewsIT

Αντόνιο Μπαντέρας: Η αλήθεια πίσω από τη σκηνή που θα προβληθεί – Δεν πατούσε γκάζι ο διάσημος σταρ

06.07.2021 | 09:47
Αντόνιο Μπαντέρας: Η αλήθεια πίσω από τη σκηνή που θα προβληθεί – Δεν πατούσε γκάζι ο διάσημος σταρ

Ο Αντόνιο Μπαντέρας συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στη Θεσσαλονίκη, στα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer». Η παρακάμερα αποκαλύπτει πώς ακριβώς γυρίστηκε μια από τις σκηνές δράσης…

Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συνεχίστηκαν μέχρι αργά χθες το βράδυ (05-07-2021) τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» στην οποία συμμετέχει ο σταρ του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας.

Μάλιστα, λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ, πήρε μπρος και το εντυπωσιακό – γνωστό αμερικάνικο muscle car Plymouth Barracuda. Θυμίζουμε, ότι τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι στο MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και αμέσως μετά συνεχίστηκαν στη νότια πύλη της έκθεσης.

Νωρίτερα, στον χώρο του μουσείου βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Σημειώνεται, ότι η Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί σε… Μαϊάμι στα σημεία που απαιτούν οι ανάγκες της ταινίας ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται να συνεχιστούν τα γυρίσματα στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.

Ο Μπαντερας "έβαλε μπρος" το Barracuda στη ΔΕΘ - GRTimes.gr

Οι σκηνές από τα γυρίσματα διαδέχονται η μία την άλλη και ορισμένες προκαλούν αίσθηση. Στο επόμενο βίντεο, βλέπουμε τι συμβαίνει πίσω από σκηνές δράσης. Πώς γυρίστηκε η σκηνή με το όχημα του Αντόνιο Μπαντέρας, να έχει αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στην πραγματικότητα δεν οδηγεί ο πρωταγωνιστής. Το αυτοκίνητο βρίσκεται πάνω σε γερανό και ο διάσημος ηθοποιός έχει απλά τα χέρια του, στο τιμόνι.

Τις επόμενες ημέρες η παραγωγή της ταινίας θα μετακινηθεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περαίας, όπου αναμένεται να γυριστούν μερικές από τις σκηνές της ταινίας.

Click4more: Αντόνιο Μπαντέρας: Δείτε τη σκηνή με τους δεκάδες κομπάρσους που ξαφνικά αρχίζουν να κινούνται

Σημεία όπως το Κάππα, το Ακρωτήρι, οι χώροι του Ξενία, το κομμάτι στα γκρέμια Αγγελοχωρίου και η Σκάλα στη Νέα Μηχανιώνα, είναι μερικά από όσα έχουν ξεχωρίσει. Κινητικότητα σημειώνεται και στην περιοχή της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version