Site icon NewsIT

Αντύπας: Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα όπου τραγουδούσε και τον χτύπησε

09.01.2023 | 10:05
Αντύπας: Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα όπου τραγουδούσε και τον χτύπησε

Ένα απίστευτο περιστατικό σε βάρος του τραγουδιστή Αντύπα σημειώθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την ξαφνική επίθεση σε βάρος του τραγουδιστή.

Την ώρα που ο Αντύπας βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε την επιτυχία του, «Είμαι στα χάι μου», δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού, ενώ κάποιος άλλος παραβρισκόμενος έτυχε να το τραβήξει σε βίντεο.

Ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα, αρχικά λεκτικά, ενώ στη συνέχεια, τον χτύπησε.

Η κοπέλα που πουλούσε λουλούδια προσπάθησε να σταματήσει και να απομακρύνει τον νευριασμένο άνδρα, μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή. Ωστόσο, η κίνησή της δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς ο άνδρας έσπρωξε κι εκείνη και συνέχισε τον καβγά.

Μετά από λίγο, οι πελάτες και οι υπάλληλοι του μαγαζιού βρέθηκαν στην πίστα, προκειμένου να κατευνάσουν το κλίμα και να πείσουν τον άνδρα να επιστρέψει στο τραπέζι του.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version