Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτο: Η κόρη της Houston είναι σε κώμα και οι οικογένειες σε “πόλεμο” για τα σχέδια της… κηδείας!

Απίστευτο: Η κόρη της Houston είναι σε κώμα και οι οικογένειες σε “πόλεμο” για τα σχέδια της… κηδείας!
Χαμός με την Bobbi Kristina Brown…
 
Όλο και λιγοστεύουν οι ελπίδες για την Bobbi Kristina Brown, που για 10η μέρα βρίσκεται σε κώμα στο Emory Hospital στην Ατλάντα. Ο πατέρας της Bobby Brown είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ και η γιαγιά της με τους υπόλοιπους συγγενείς προσεύχονται για ένα θαύμα.
 
Καθώς, όμως, οι γιατροί δεν της δίνουν ελπίδες, οι δυο οικογένειες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror βρίσκονται σε κόντρα για το σχεδιασμό της ενδεχόμενης κηδείας της.

 
Το κλίμα ανάμεσα στους Houston και τους Brown ήταν ανέκαθεν εχθρικό και τώρα έχει ξεσπάσει μια πικρή διαμάχη ανάμεσά τους.
 
Από την μια πλευρά, ο Bobby Brown είναι ακόμη πικραμένος με την οικογένεια της Whitney Houston που δεν τον άφησαν στην κηδεία της να καθίσει μαζί με την κόρη του και από την άλλη, οι Houston τον θεωρούν υπεύθυνο για το θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας.
 
Σύμφωνα με πηγές, όμως, ο Bobby Brown φαίνεται να είναι έτοιμος να δώσει σκληρή μάχη, ενώ είναι ήδη και αρκετά στενοχωρημένος με την αντιμετώπιση που έχει δεχτεί, λίγο αφότου μπήκε στο νοσοκομείο η 21χρονη κόρη του.

 
Βλέπεις, εκείνος είχε τον πόνο του και η οικογένειά της, έβαλε κάποιο όριο στους συγγενείς από την οικογένεια του Brown που θα μπορούσαν να την επισκεφθούν.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε