Site icon NewsIT
09:32 Σάββατο 27 Ιουνίου 2026

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα: Το άλμπουμ από το γαμήλιο πάρτι τους – Γλέντι μέχρι το πρωί και ξέφρενοι χοροί

Σήμερα Σάββατο το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανταλλάξει ξανά όρκους αγάπης μπροστά σε αγαπημένα πρόσωπα

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα

Σε απόλυτα καλοκαιρινό mood και με τη διάθεση στα ύψη ξεκίνησε το γλέντι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο, με το πρώτο μεγάλο πάρτι να μετατρέπεται σε μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα υποδέχθηκαν φίλους και συγγενείς το απόγευμα της Παρασκευής (26.6.26) στο εντυπωσιακό Crios Paros, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο πάρτι μέσα σε ένα σκηνικό που θύμιζε απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο.

Από νωρίς, περίπου 300 καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» σε ένα event γεμάτο μουσική, χαμόγελα και ατελείωτη διασκέδαση. Το κέφι άναψε γρήγορα, με το πάρτι να κρατά για ώρες και τους περισσότερους να παραμένουν στον χώρο μέχρι το ξημέρωμα.

Οι DJs κράτησαν αμείωτο τον ρυθμό της βραδιάς, με τους καλεσμένους να χορεύουν ασταμάτητα σε ένα μουσικό πρόγραμμα που συνδύαζε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες αλλά και ξένα dance hits, θυμίζοντας ένα μεγάλο beach πάρτι.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα δεν σταμάτησαν στιγμή να απολαμβάνουν τη βραδιά, ανταλλάσσοντας τρυφερές στιγμές, φιλιά και χαμόγελα, ενώ η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε πολλά βίντεο από το πάρτι στα social media.

Όσο η βραδιά προχωρούσε και η διάθεση ανέβαινε, αρκετοί από τους καλεσμένους δεν δίστασαν να κάνουν βουτιές στη θάλασσα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz όπως η Φαίη Σκορδά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, ανάμεσά τους ο Giuseppe Poeta.

Το μενού κινήθηκε σε απόλυτα premium επίπεδα, με ειδικά σχεδιασμένες γαστρονομικές προτάσεις, sushi combinations, θαλασσινά υψηλής ποιότητας, brioche rolls με γαρίδα, καπνιστό σολομό, χαβιάρι αλλά και έναν εντυπωσιακό πάγκο με αστακό, στρείδια και εκλεκτές gourmet δημιουργίες. Εντύπωση προκάλεσε και ο πάγκος με τα γλυκά. 

Μετά το εντυπωσιακό πρώτο πάρτι, σήμερα Σάββατο το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανταλλάξει ξανά όρκους αγάπης μπροστά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version