Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για το βλέμμα απόγνωσης του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για το βλέμμα απόγνωσης του ηθοποιού και σκηνοθέτη

Με το πρώτο θέμα της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών ασχολήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής T Live, το πρωί της Παρασκευής.

 Την διαδικασία της πολύωρης απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη η οποία και οδήγησε τελικώς, στις 2 τα ξημερώματα της ίδια μέρας, στην απόφαση για την προφυλάκισή του.

Ειδικότερα, αμέσως μετά τις τελευταίες πληροφορίες που παρουσίασε στην εκπομπή η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, η παρουσιάστρια του ALPHA, Τατιάνα Στεφανίδου, περιέγραψε πως το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη είναι καλυμμένο από τον σκούφο και τη μάσκα και πως το μόνο που μένει ελεύθερο, ακάλυπτο, είναι το βλέμμα.

Όπως είπε: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Κάποιοι φρόντισαν να παραφράσουν όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, γράφοντας σε δημοσιεύματα ότι εννοούσε πως το βλέμμα του Δημήτρη Λιγνάδη είναι ελεύθερο με την μεταφορική έννοια και όχι με την κυριολεκτική. Φαίνεται πως στην αρένα που έχει στηθεί γύρω από την πολύκροτη υπόθεση, ορισμένοι επιχειρούν να συμπεριλάβουν και το πρόσωπο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Alpha, διακινώντας ψεύτικα δημοσιεύματα και fake αναρτήσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις