Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνά η Ελεονώρα Μελέτη το τελευταίο διάστημα. Η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από κάποια μικροπροβλήματα υγείας που είχε αυτήν την περίοδο, φαίνεται πως βασανίζεται και από ένα άλλο θέμα.
Η ίδια έγραψε στο twitter της: “Τραγικό τριήμερο. Τραγικό, Από αυτά που δοκιμάζουν αντοχές, νεύρα, υπομονή… Φοβάμαι”. Όπως επισημαίνει, μάλιστα, άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον στο “ΟΚ!”, το θέμα που απασχολεί την Ελεονώρα δεν είναι επαγγελματικό, μιας και τα νούμερα της εκπομπής της έχουν ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό και οι σχέσεις της με την διοίκηση του καναλιού είναι μια χαρά.
“Σίγουρα έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο χέρι της κατά την διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας”, αναφέρει η ίδια πηγή.
