Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ειρήνη Ψυχράμη: Μιλάει για τη διάλυση των hi-5 αλλά και για το τραγούδι που λέει ακόμα και σήμερα

Ειρήνη Ψυχράμη: Μιλάει για τη διάλυση των hi-5 αλλά και για το τραγούδι που λέει ακόμα και σήμερα

Η Ειρήνη Ψυχράμη κάθισε αναπαυτικά στο καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ στο «Στούντιο 4». Τη δημοφιλή τραγουδίστρια συνόδευαν τα αδέρφια της, η Αντιγόνη και ο Αποστόλης.

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Ψυχράμη μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εποχή του συγκροτήματος hi-5, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήθελε να συνεχίσει να είναι μέλος τους.

Η Ειρήνη Ψυχράμη γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως μέλος των hi-5 το 2004, κάτι που συνεχίζει να γνωρίζει και σήμερα με την ενασχόλησή της με το θέατρο.

«Ασχολούμαι με το παιδικό θέατρο σε μια παραγωγή του Χρήστου Τριπόδη στο ”Λάχανα και Χάχανα – O καλός μου εαυτός”, του Τάσου Ιωαννίδη και συνεχίζουμε με την περιοδεία. Ήμουν 19 – 20 χρονών στις hi-5. Το τραγούδι ”ξέρω τι ζητάω” το λέμε και σήμερα στα live μας», είπε η Ειρήνη Ψυχράμη.

Και πρόσθεσε για τις σχέσεις με τον αδελφό της, Αποστόλη: «Ήμασταν πάντα πολύ δεμένοι γιατί κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Χορωδία μαζί, στους προσκόπους μαζί, εκδρομές μαζί! Και γενικά όλα μαζί. Ο πιο μεγάλος είναι ο Αποστόλης, έχει 15 χρόνια διαφορά με τον μικρότερο αδελφό μας».

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

 

Στην προσωπική της ζωή, η Ειρήνη Ψυχράμη είναι παντρεμένη από τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Λάμπρο Κτέναβο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις