Lifestyle

Ελ. Παπαβασιλείου: “Η τηλεόραση έχει δυσκολέψει την προσωπική μου ζωή”

Ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και μιλάει για τη ζωή της!

Ο “παράδεισος” και η “κόλαση” μαζί για την Έλενα Παπαβασιλείου είναι η τηλεόραση. Μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Dancing with the stars 3 είναι χαλαρή και ανανεωμένη! Το sexy look που την έκανε δημοφιλή στο χορευτικό show το διατηρεί ακόμα και όταν φοράει classsy ασπρόμαυρα σύνολα. Η Έλενα ποζάρει για το περιοδικό Celebrity και μας δείχνει πως πρέπει να φοριούνται τα συγκεκριμένα σύνολα κάθε στιγμή της ημέρας ενώ μιλάει και για τη ζωή της.

“Η τηλεόραση έχει σίγουρα δυσκολέψει την προσωπική μου ζωή, από την άλλη όμως και η ζωή έχει γίνει από μόνη της δύσκολη, οπότε τα “ρίχνω” όλα στην τηλεόραση, γιατί είναι ένα μέσο που αγαπώ. Εύχομαι πάντως πριν από κάποια χρόνια να είχα την εμπειρία που έχω τώρα, γιατί κάποια πράγματα θα τα είχα χειριστεί διαφορετικά. Δεν μετανιώνω όμως.”

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Αποστολάκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Επιτέλους τιμωρήθηκε αλλά οφείλουμε να τον συγχωρέσουμε»
«Πρέπει επιτέλους ο άνθρωπος να ξαναβγεί στην κοινωνία και να του δοθεί μία ευκαιρία. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά το έργο της και δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό», σχολίασε
Κώστας Αποστολάκης
2